Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till Sportdykarklubben Vått69Sportdykarklubben Vått 69 har funnits sedan 1969, och har ca 150 medlemmar. Föreningen bedriver både fridykarutbildning och apparatutbildning, enligt CMAS och SSDFs normer och krav.

Klubben har två badtider/vecka i Trollhättans badhus Arena Älvhögsborg, där utbildningen hålls under vinterhalvåret. Dit kan även klubbens medlemmar komma för att bada, basta, fika och umgås.

Klubben hyr även ett hus på Stora Skeppholmen (Skeppis) utanför Norra Hamnen i Lysekil, där vistas klubben från slutet av April till mitten av Oktober. Vi har två båtar som står till medlemmarnas förfogande, samt kompressor där vi fyller luft i våra egna flaskor.

Stora Skeppholmen (Skeppis)

Stora Skeppholmen och klubbens stuga överst till vänster i bild.


Stugan

På första våning finns det ett allrum samt ett kök med alla moderna faciliteter. På andra våning finns ca 20 sängar fördelade på 6 rum. Högst upp på vinden finns det möjlighet att hysa in ytterligare 10-15 personer. Värme får medlemmarna stå för själva, då det saknas både uppvärmning och isolering. Köket innehåller allt ett modernt kök skall innehålla (förutom rinnande vatten kanske). Vi har även två utedass i nära anslutnign till huset.

 


Båtarna

Tea, klubbens stolthet, byggd av medlemmar i klubben 1984. Båten, som är byggd helt i aluminium, är 8,4 x 3,0 meter och har en  85 hk diesel.

Klubben har även en styrpulpetsbåt, Örnvik 540 med en Evinrudes E-tec 50HK som klarar alla alla utsläppskrav, även EU:s regler from. 2006

Uppdaterad: 08 JUN 2016 07:19

Besök vår facebook sida!


sdkvatt69 på Instagram


Postadress:
SDK Vått-69 - Sportdykning
c/o Per Colliander, Renströmsvägen 28
46159 Trollhättan

Kontakt:
Tel: 0708226076
E-post: This is a mailto link

Se all info